BE/NL

CUPRA-mobiliteitsdiensten

Alle reden om een CUPRA hebben.

Vervangwagen 

Indien jouw CUPRA langer dan 24 uur bij een van onze concessies moet blijven voor herstelling, stellen wij je een vervangwagen ter beschikking tot jouw auto hersteld is. Je hebt ook recht op een vervangwagen bij een ongeval, ongeacht of jouw CUPRA hiervoor moest worden gesleept of niet.

24/7-bijstand

De ultieme gemoedsrust met bijstand de klok rond. Zo kan je altijd rekenen op onmiddellijke hulp in geval van pech, een ongeluk, diefstal of zelf teweeggebrachte voorvallen onderweg. Via het exclusieve telefoonnummer voor CUPRA-klanten word je rechtstreeks aan de telefoon geholpen, gebeurt de herstelling ter plaatse of word je door gespecialiseerde sleepdiensten weggebracht naar de dichtstbijzijnde CUPRA-concessie of hersteller naar keuze. Wij beloven dat er niet meer dan 45 minuten verloren gaat tussen uw telefoontje en de hulp.

Bijkomende diensten

Je kan op ons vertrouwen voor bijstand met alle voorvallen die betrekking hebben op sleutels, sloten of banden. Indien jouw CUPRA verplaatst moet worden, dan zorgen wij voor de meest geschikte sleepdienst. Mocht je dat bovendien overkomen bij een reis in het buitenland, dan dekken we je kosten voor de terugreis of de rest van de reis tot je reisdoel, net als het overnachten in een 5-sterrenhotel of de bewaring van het voertuig als dat nodig is. We dekken ook al de kosten die je maakt om je herstelde CUPRA weer te gaan ophalen bij het herstelpunt. We hebben zelfs een juridische hulplijn voor alle mogelijke zorgen rond belangenverdediging na een ongeval, en een medische hulplijn voor reizen naar het buitenland.