2021.4.3.0 BE/NL

Een moderne witte raaf.

De nieuwe CUPRA Ateca.

Het gebeurt niet vaak dat tal van elementen samenkomen om iets nieuws te vormen, iets wat ronduit legendarisch is. Deze creaties verleggen vaak de grenzen van wat mogelijk is. Ze stellen percepties in vraag en vertellen het verhaal van een buitengewoon menselijk avontuur. Zo ook de nieuwe CUPRA Ateca. De symbiose van sportiviteit en raffinement. Een wagen die ingetogen vermogen en evenwichtige controle ademt.

De nieuwe CUPRA Ateca bouwt voort op het indrukwekkende palmares van CUPRA en staat met andere woorden voor authenticiteit en zelfvertrouwen. Hij werd ontworpen om de ruimte en het comfort van een SUV te garanderen, maar dan een die zij vermogen in alle rust en kalmte vrijgeeft. Dynamisme ontmoet sereniteit. Wild, maar beheerst. Het is meer dan een wagen. Het is een levensstijl.

Zoals het wordt omschreven door de Executive Vice President for Sales & Marketing van CUPRA, wil het merk “het gevoel creëren tot een familie te behoren en trots, moed en vastberadenheid stimuleren. En net die karaktereigenschappen delen we met onze klanten.” Het is de CUPRA Ateca die deze ideeën concreet vorm geeft. Die ze tot leven brengt en ze compleet maakt.

De CUPRA Ateca is dan ook meer dan een mentaliteit, hij vormt een gemeenschap op zich. We zijn geen meelopers. We bepalen onze eigen regels. We gaan op zoek naar de dingen waar we van houden en brengen ze samen. Niet voor iemand anders, maar voor onszelf. We worden gekenmerkt door ons vermogen om definities te doorbreken. Daarom doen we wat we doen. Meer nog, het is de bestaansreden van de CUPRA Ateca.

Stap dus in een wagen die de auto-industrie op haar grondvesten doet daveren. Herdefinieer wat premium is. Blijf anders denken. Want de nieuwe CUPRA Ateca is voor bestuurders, niet voor wie denkt dat status alles is. Het is een auto die leuk is, maaz zonder ooit de prijs uit het oog te verliezen. Een auto die recht van het racecircuit komt. Ontworpen voor de straat. Gebouwd voor rusteloze zielen.