2021.4.3.0 BE/NL

Andere wegen.

Dezelfde circuits.

CUPRA is sinds kort de nieuwe sponsor van het Ducati-team in het MotoGP Wereldkampoienschap. Waarom Ducati? Omdat we gedreven worden door dezelfde waarden. Voor het hele verhaal moeten we even teruggaan in de tijd. Toen Ducati in 2002 besliste om deel te nemen aan de MotoGP, haalde het team in amper 4 jaar tijd de wereldtitel binnen. En dat tegen de Japanse reuzen die het kampioenschap jarenlang hadden gedomineerd. Hoe ze dat deden? Door zichzelf opnieuw uit te vinden. En dat is de toekomst die we voor onszelf nastreven in de wereld van de high-performances auto's.

Hij is geboren op het circuit, maar gemaakt voor de snelweg ... Een Ducati is enkel voor wie niet bang is om in amper 3 seconden van 0 naar 100km/u te spurten. Maar er zit meer achter. Wie voor Ducati kiest, kiest voor een motorfiets met karakter. En dat kan niet voor iedereen weggelegd. Hetzelfde geldt voor CUPRA.

Maar er is nog een goede reden. Zowel Jorge Lorenzo, de Spaanse drievoudige wereldkampioen en de zilveren medaille van 2017, als de Italiaanse Andrea Dovizioso zitten in het Ducati Team. En door deze sponsoring worden beide Ducati-piloten nu CUPRA-ambassadeurs. Zo zal het CUPRA-logo niet alleen op hun motorfietsen prijken tijdens de competitie, maar zullen de twee ook naast het circuit het merk CUPRA vertegenwoordigen.

Door sterke partnerschappen te blijven uitbouwen zet CUPRA zijn missie voort om een gemeenschap van racefanaten samen te brengen.