nl:Sportauto’s:Cupra Gamma:Ateca:New CUPRA Ateca Technology new-ateca-khp 2021.4.3.0 BE/NL

Technologie

Navigatie

Voortdurend op de hoogte.

Verdeel de informatie die je nodig hebt over drie widgets via het hogeresolutie-touchscreen van 9,2”. En op de Digital Cockpit van 10,25” worden je rijgegevens onmiddellijk in je gezichtsveld weergegeven.

CUPRA Sport-weergave

Race-ervaring.

Circuitwaardige specificaties. De Sport-weergave plaatst de toerenteller in het midden van de Digital Cockpit.

CUPRA-rijmodus

Benut zijn volledige kracht.

De CUPRA-rijmodus wijzigt de volledige afstelling om een meer meeslepende rijervaring te creëren. Hij verbetert ook de klank van de motor. Zo kun je genieten van de uitzonderlijke kracht van de CUPRA Ateca.

Geavanceerd stuur

Permanente controle.

Schakel door de versnellingen, start de motor en selecteer je favoriete rijmodus.

Side Assist & Exit Assist

Moeiteloos inhalen.

Is de kust vrij? Side Assist & Exit Assist waarschuwt u voor achteropkomend verkeer. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over de dode hoek en hoef je je nek niet meer te strekken bij inhaalmanoeuvres en rijstrookwissels.

Emergency Assist

Welzijn tijdens het rijden.

Emergency Assist volgt de bestuurdersinput om ongevallen te helpen voorkomen. Indien nodig remt het systeem twee keer zacht af om je te waarschuwen. Het kan je Ateca ook automatisch afremmen en zelfs tot stilstand brengen om je veiligheid te verzekeren.

High Beam Assist

Geen knipperende grootlichten meer.

Om steeds de juiste lichtomstandigheden te creëren, schakelt het High Beam Assist-systeem van je CUPRA Ateca automatisch over tussen dim- en grootlichten. Zo weet je zeker dat andere weggebruikers nooit verblind worden.