nl:Sportauto’s:Cupra Gamma:CUPRA Born cupra-born-k11 BE/NL

DE NIEUWE CUPRA BORN

100% elektrisch. 100% dynamisch.

Tot (150 kW)*:

204

PK

Rijbereik*:

548

km

0-100 KM/U in*:

7,3

s

0-50 km/h in:

2.9

s

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR ELEKTRIFICATIE

Maximaal vermogen, geen uitstoot en slimmer rijden. Nu is het moment om over te schakelen.

CUPRA%20Born%20in%20Aurora%20Blue%20laadt%20op

Oplaadoplossingen

Thuis, onderweg of op uw bestemming. Waar u ook bent, opladen is eenvoudig. Voor totaal comfort installeert u een CUPRA Charger thuis of maakt u gebruik van openbare oplaadpunten onderweg, in hotels, restaurants of winkelcentra. De CUPRA Born wordt geleverd met alle beschikbare oplaadoplossingen voor zowel binnen- als buitenshuis.

Voordelen

 • Nul uitstoot
 • Lage gebruikskosten
 • Subsidies, kortingen en belastingen
 • Geen beperkingszones

PERSONALISEER HEM

Kies uw ideale combinatie van kleuren en velgen.

Environment Layer
Aurora Blue colour New CUPRA Born available with 20” blizzard aero wheel

Kleuren

Velgen

Metallic

Soft

GEMAAKT OM U VERDER TE BRENGEN

Ontworpen voor emissievrije prestaties, zonder concessies te doen aan het CUPRA-karakter.

CUPRA%20Born%20Vapor%20Grey%20met%2020%22%20Aerovelgen

Performance pack

Met Performance en bredere banden, met 20-duims Aerovelgen en DCC. Breder design, opmerkelijke grip.

Dynamic Chassis Control

Een opwindende CUPRA rij-ervaring. Schakel tussen de rijmodi of pas de vering aan in elke bocht.

e-Sound

Een speciaal door CUPRA op maat gemaakt systeem dat een kenmerkend karakter geeft en een extern geluid produceert om voetgangers te waarschuwen.

Onmiddellijke versnelling

Voel de sensatie van onmiddellijke versnelling die een elektrische motor met zich meebrengt.

MOTOREN OM DE IMPULS TE VOELEN

Maximum koppel, instant versnelling. Volledig elektrische motoren geven u van bij de start het gevoel van versterkte kracht.

Born

Striking design meets instant electric performance.

Motor

Electric

CUPRA Born 45

Automatic 1-speed/Electric

Motorkenmerken

Max. Vermogen

150 PK

Elektrisch rijbereik

548

Versnelling (0-50 km/h)

2.9 s

Tot (150 kW)*:

204 PK

Elektrisch rijbereik

548 km

Versnelling (0-50 km/h)

7.3 s

Sterke punten

 • 18-duims Aerovelgen
 • Verwarmd CUPRA stuurwiel
 • 12” aanraakscherm
 • Kuipstoelen
 • Climatronic 2 zones
 • Sfeerverlichting interieur
 • CUPRA CONNECT (Gen4)
 • Aluminium pedalen
 • CUPRA Welcome Light

ALTIJD GECONNECTEERD

Rij slimmer, constant geconnecteerd met uw CUPRA Born via de CUPRA CONNECT GEN4 online services: van afstandsbediening van het voertuig tot online muziek & navigatie.

Vrouw%20kijkt%20op%20haar%20smartphone%20met%20CUPRA%20CONNECT

Navi System 12"

Toegang tot online navigatie met route-informatie en kaarten die in real-time worden bijgewerkt. Controleer gemakkelijk het type stroom en de openingstijden wanneer u een oplaadstation zoekt. Blader door meer dan 10.000 radiozenders en podcasts van over de hele wereld en maak gebruik van een verbeterde Hola Hola met natuurlijke spraakopdrachten om berichten te dicteren en toegang te krijgen tot online inhoud.

My CUPRA App*

 • Stel op afstand uw gewenste batterijpercentage in, klaar voor vertrek.
 • Stel de perfecte temperatuur in vanaf uw toestel voordat u instapt.
 • Programmeer het opladen en de klimatisatie volgens een bepaald schema via gepersonaliseerde profielen.
 • Stel de klimaatregeling in om te starten na het ontgrendelen van de deuren. Activeer ook vooraf de achterruit- en voorstoelverwarming.
Ontdek connectiviteit

* De My CUPRA-app zal binnenkort beschikbaar zijn en sommige functionaliteiten zullen op een later tijdstip beschikbaar zijn.

FAQs


U behoort tot de eerste Belgen die door een officiële CUPRA agent in België worden gecontacteerd om hun CUPRA Born te configureren en te bestellen. Daarnaast geniet u uitzonderlijk bij aankoop van een CUPRA Born van een gratis laadpaal * en 1 jaar gratis laden.**

De reservatie verleent u voorrang bij de configuratie van het voertuig, maar is niet gelijkwaardig met de aankoop, bestelling of levering van een wagen.


Alle informatie die we u momenteel kunnen verstrekken, kan afwijken van die van de toekomstige modelreeks. De reservatie heeft betrekking op het seriemodel waarvan de lancering op de Belgische markt voorzien is voor het najaar 2021.


De komende maanden wordt er meer informatie over de volledig elektrische CUPRA Born gepubliceerd. Dankzij uw reservatie zal u deze informatie als eerste ontvangen. De informatie wordt u in de vorm van een elektronische nieuwsbrief toegestuurd.


U kunt de CUPRA Born reserveren op www.cupraofficial.be. Er is geen reservatiekost vereist. Na ontvangst van uw gegevens sturen wij u een bevestiging per mail. De algemene voorwaarden voor de reservatie zijn beschikbaar op www.cupraofficial.be. (Wettelijke vermelding | CUPRA)


Per persoon kan er slechts één voertuig worden gereserveerd. Iedere persoon die overgaat tot de online reservatie moet meerderjarig zijn. Deze reservatie is exclusief bestemd voor eindgebruikers (consumenten). S.A. D’Ieteren Automotive N.V., afdeling SEAT Import, behoudt zich het recht voor om iedere reservatie die gedaan wordt met het oog op herverkoop, te weigeren.


Nee. Uw reservatie wordt niet automatisch omgezet in een koopcontract.


Nee. Uw reservatie is enkel geldig voor het CUPRA Born model dat u gekozen hebt. Het is niet mogelijk een reservatie voor een ander model te maken.


De onderhavige reservatie zal enkel kunnen worden doorgegeven, overgedragen of nagelaten mits een voorafgaand en schriftelijk akkoord van S.A. D’Ieteren Automotive N.V., afdeling SEAT Import.


Zolang u het voertuig niet besteld heeft bij een officiële agent van het merk CUPRA in België, kan u uw reservatie annuleren.


Uw CUPRA agent naar keuze zal u contacteren om een afspraak te plannen van zodra de productiestart nadert. Na een persoonlijk gesprek ontvangt u de officiële bestelbon met de uiteindelijke prijs en alle andere voorwaarden met betrekking tot uw toekomstige CUPRA Born.

De bestelling is van kracht na ondertekening van de bestelbon. Uiteraard staat de CUPRA agent tot uw beschikking voor eventuele vragen.


De prijs van de CUPRA Born en de uitrustingen zullen pas op het ogenblik van de marktlancering beschikbaar zijn.


Uw CUPRA agent kan de leveringsdatum bevestigen tijdens de definitieve configuratie van uw CUPRA Born. De uiteindelijke afleveringstermijn is afhankelijk van de besteldatum bij uw agent. Bovendien kan ook een individuele configuratie met speciale uitrustingen de afleveringstermijn beïnvloeden. Gelieve er rekening mee te houden dat er vóór de officiële klantenlevering slechts een beperkt aantal voertuigen voor intern gebruik van de importeur beschikbaar is.


De bevestiging van uw reservatie dient binnen de 2 werkdagen aan u te worden verzonden. Indien dit niet het geval is, neem dan contact op met Marketing.CUPRA@dieteren.be .


See More

* Aanbod geldig voor particulieren met pre-reservering van een CUPRA Born op naam van de koper vóór 30/09/2021 en definitieve bestellingen geplaatst vóór 31/12/2021 bij een erkende agent in België. Alleen geldig voor installaties in België. Het gratis niet-geconnecteerd laadstation vertegenwoordigt een waarde van € 550 inclusief btw (6%) onder de vorm van een waardebon die gebruikt kan worden voor (i) de installatie van een laadstation door Electric by D'Ieteren Automotive (EDI) of (ii) als korting ter waarde van € 500 inclusief btw (21%) bij de bestelling van een CUPRA Born voor 31/12/2021 bij een erkende agent in België. 

In geval van keuze voor de installatie van een geconnecteerd laadstation, zal de waardebon door EDI van de factuur van EDI worden afgetrokken op vertoon van de bestelbon van het voertuig dat tussen 1/07/2021 en 31/12/2021 is ondertekend en met vermelding van dit voordeel. Slechts één waardebon is geldig per bestelling van een CUPRA Born voertuig. Het btw-stelsel dat op de installatie van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke voorwaarden, volgens de FOD Financiën (financien.belgium.be). Meer info op www.cupraofficial.be. Aanbod onder voorwaarden, voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende CUPRA agent.

** Aanbod geldig voor particulieren met pre-reservering van een CUPRA Born op naam van de koper vóór 30/09/2021 en definitieve bestellingen geplaatst vóór 31/12/2021 bij een erkende agent in België. Dit voordeel wordt vertaald in een klantenkorting met een vast bedrag van € 750 inclusief btw en is berekend op basis van een gemiddeld verbruik van 3.000 kWh op 1 jaar tijd aan een tarief van € 0,25/kWh. Deze korting zal verrekend worden op de aankoopfactuur van het voertuig. Aanbod onder voorwaarden, voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende CUPRA agent.

LIKE THE CUPRA BORN? WANT TO KNOW MORE?

Book your next appointment with us

Try out the CUPRA Born

Get the full details of the CUPRA Born

*Lange afstand batterij van 77kWh (548 km bereik) en stuur met satellieten zullen beschikbaar worden vanaf 2022

*CUPRA Born – Pre-productie prototype. De CUPRA Born wordt nog niet te koop aangeboden en valt bijgevolg nog niet onder de Richtlijn 1999/94/EC. De configuratiekenmerken, alsook de technische specificaties en de aanbevolen prijzen zijn geschatte waarden, onder voorbehoud van wijzigingen.