BE/NL

CUPRA TCR

Klaar voor de start?

De sportiviteit en het design van de CUPRA krijgen concreet vorm. Hoe? Met de nieuwe DSG-versnellingsbak die de prestaties verbetert en je ten volle laat genieten van de geleverde 350pk. Met R-EPS, aangepaste kalibratie, een ruimere stuurhoek en een stuurwiel met nog meer functies zet die systeem een duidelijke stap vooruit.

De CUPRA TCR is ook beschikbaar met een sequentiële versnellingsbak.

Klaar voor de race-uitdagingen van vandaag. Zeker met een sequentiële zesversnellingsbak van SADEV die bediend wordt met peddels op het stuur, een stevig mechanisch differentieel en een AP Radical-remsysteem met zes zuigers.

Een meetamorfose met CUPRA-logo's voor- en achteraan in de typische koperkleur van het merk, in combinatie met volledig opnieuw ontworpen voorbumpers, een nieuw stuur, een nieuwe motorkap en nieuwe kuipstoelen.

Meer informatie

Geïnteresseerd in de CUPRA TCR? Contacteer ons dan voor meer informatie op het e-mailadres customers@cupraofficial.com.

VOLKSWAGEN GROUP MOTORSPORT

Wat je hier vindt? Mercatalogussen en technische en marketinginformatie over de competitiemodellen van de Groep. Wil je onze producten verkopen? Ook informatie over partnerdistributie en marktplaatsinfo vind je hier. Heb je vragen? Mail ons via customers@cupraofficial.com